divendres, 22 de juliol de 2016

Nova convocatòria de subvencions per al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública, destinades a confederacions, federacions, associacions i fundacions

La Generalitat Valenciana acaba de convocar una nova resolució en relació a l'ORDRE 4/2016, de 3 de juny, de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, per la qual s'estableixen les bases reguladores conjuntes de les subvencions destinades a les entitats locals (ajuntaments, mancomunitats i altres fórmules associatives), entitats ciutadanes, centres valencians en l'exterior (CEVEX) i les seues federacions i confederacions, cases regionals d'altres comunitats a la Comunitat Valenciana, i les seues federacions i confederacions, per al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública (DOCV núm. 7798 de 06.06.2016).

Ara es convoquen les subvencions, per a l'any 2016, destinades a les entitats ciutadanes valencianes, per al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública. És a dir, destinades a les confederacions, federacions, associacions i fundacions amb seu o delegació estable en el País Valencià. L'extracte de la resolució podeu consultar-lo en aquest enllaç i el text complet en el següent:
RESOLUCIÓ de 13 de juliol de 2016, de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, per la qual es convoquen, per a l'any 2016, subvencions destinades a les entitats ciutadanes de la Comunitat Valenciana, per al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública. [2016/5685] (DOCV núm. 7832 de 20.07.2016)

El termini per a la presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir del següent a la seua publicació; és a dir, acaba el dia 6 de juliol.

Des de nuvool.com us podem ajudar a preparar la sol·licitud. Consulteu-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada