divendres, 15 de desembre de 2017

A partir d'ara, acceptem criptomonedes


Rehabi-li-tar, a partir d'ara, accepta criptomonedes com a forma de pagament. Consulteu les nostres tarifes i les seues condicions. Aquesta possibilitat té dos objectius:
  • la innovació de fórmules en el pagament dels nostres serveis.
  • el suport a determinades iniciatives que tenen un valor o reconeixement social, com ara la posada en circulació del CROAT o moneda virtual catalana.
Tot i que es parla molt avui de criptomonedes, sobretot en relació al bitcoin i a l'escalada del seu preu, cal recordar que les monedes virtuals es fonamenten en una tecnologia anomenada blockchain o cadena de blocs. L'interès d'aquesta tecnologia va molt més enllà. Es tracta d'un sistema de transaccions basat en el consens i la supervisió d'una comunitat d'usuaris desentralitzada, amb els avantatges que comporta pel que fa a la seguretat i la transparència. És a dir: aquesta tecnologia és d'aplicació no només a les criptomonedes, sinó a qualsevol tipus de transacció. És el que s'anomena smart contracts o contractes intel·ligents.

A més, això ens permetrà llançar una iniciativa, que anunciarem pròximament, consistent en la tokenització de la nostra empresa. Ja us ho anirem explicant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada